Bedrijven

Als lokale professional werken wij graag samen met vergelijkbare ondernemingen; het MKB-bedrijf, het familiebedrijf uit het dorp/stad of degene die jarenlang aan het roer gestaan heeft van de winkel en deze wil gaan verkopen/verhuren als verdere investering in de toekomst.

De makelaars en taxateurs van MGM Makelaardij hebben alle know-how in huis gecombineerd met de juiste diploma’s en software om een goede marktwaarde vast te stellen van úw vastgoedobject.

Of u nu uw bedrijfsruimte wilt overdragen van zakelijk naar privé (fiscale doeleinden), een bedrijfsobject wilt kopen als belegging of uw verworven object wilt gaan herontwikkelen: neem contact met ons op en wij komen graag met u in gesprek om te beoordelen wat de mogelijkheden zijn!

Bedrijfspand kopen

Bedrijfspand kopen

Bekijk onze bedrijfspanden.

Lees verder

Bedrijfspand huren

Bedrijfspand huren

Bekijk onze bedrijfspanden.

Lees verder

Word gratis op de hoogte gehouden van onze nieuwe woningen!

Heb je de woning van je dromen nog steeds niet gevonden? Schrijf je dan gratis in bij ons en wij helpen je met zoeken! Klik op de inschrijfbutton en vul je gegevens en woonwensen in. Wij houden je dan gratis op de hoogte van al het nieuwe aanbod van ons kantoor.

Inschrijven