Home > Diensten > Taxaties

Taxaties

Taxeren is de basis voor elke makelaar. Of het nu een vrijblijvend verkoopadvies betreft of een taxatie met een fiscale doelstelling, telkens weer wordt er een beroep gedaan op de deskundigheid van een makelaar/taxateur.

Factoren die invloed hebben bij een uiteindelijke waardebepaling zijn o.a. ligging, bestemmingsplan en voorzieningenniveau. Maar ook onderhoudstoestand, grootte van het object, perceelgrootte en afwerkingsniveau spelen een grote rol. Pas nadat alle relevante factoren uitvoerig zijn bekeken, kan een makelaar een gefundeerde taxatie afgeven.

Bij MGM Makelaardij kun je terecht voor taxaties op het gebied van hypotheken, aan- en verkoop, taxaties van bouwtekeningen en taxaties voor fiscale doeleinden. MGM is aangesloten bij NWWI, de Taxateursunie en het Taxatie Validatie Instituut (TVI).

Ik wil graag een afspraak maken

Word gratis op de hoogte gehouden van onze nieuwe woningen!

Heb je de woning van je dromen nog steeds niet gevonden? Schrijf je dan gratis in bij ons en wij helpen je met zoeken! Klik op de inschrijfbutton en vul je gegevens en woonwensen in. Wij houden je dan gratis op de hoogte van al het nieuwe aanbod van ons kantoor.

Inschrijven