Home > Over ons

Over ons

MGM Makelaardij is een servicegericht makelaarskantoor waar persoonlijke begeleiding en een hoge mate van kwaliteit centraal staat.

Wij zijn sinds 1997 actief. Inmiddels vanuit ons nieuwe kantoor aan Hoofdstraat 1 te Best en sinds 1 januari 2022 hebben we een 2e vestiging geopend in het centrum van Helmond aan Zuid Koninginnewal 15. Hierdoor hebben we een zeer groot marktbereik! Met ons vaste team werken wij met enorm veel enthousiasme en de grootst mogelijke zorg aan onder meer de aan- of verkoop van je woning. Onze begeleiding begint bij het eerste contact en eindigt wanneer je naar volle tevredenheid in je nieuwe huis woont. Dit mag je van ons verwachten!

Dé 7 redenen om voor MGM Makelaardij te kiezen:

  • Persoonlijke aandacht gecombineerd met een hoge mate van dienstverlening
  • Zeer goede lokale/regionale bekendheid
  • 24/7 bereikbaar
  • Juiste provisie zonder verrassingen
  • Professionele reclame-uitingen (Funda, Social media, film & fotografie)
  • Opvallende tuin- en raamborden
  • Aangesloten bij NVM, NWWI, Vastgoedcert en NRVT

Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat om problemen op communicatie-, juridisch of bouwkundig gebied te voorkomen. Uiteraard zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), wat de garantie geeft dat wij goed zijn opgeleid en regelmatig bijscholing volgen om up-to-date te blijven.

Medewerkers

Alwin Greefkes

NVM-makelaar

Geert-Jan Hellings

NVM-makelaar

Mike van Gaalen

NVM-makelaar

Annelies Strik-van Cuijck

Commercieel medewerker

Sandra van der Heijden-Rood

Commercieel medewerker

Word gratis op de hoogte gehouden van onze nieuwe woningen!

Heb je de woning van je dromen nog steeds niet gevonden? Schrijf je dan gratis in bij ons en wij helpen je met zoeken! Klik op de inschrijfbutton en vul je gegevens en woonwensen in. Wij houden je dan gratis op de hoogte van al het nieuwe aanbod van ons kantoor.

Inschrijven