Home > Diensten > Aankoop

Aankoop

MGM Makelaardij kan je bij het zoeken van een woning uitstekend van dienst zijn. Als je op de hoogte wil blijven van het woningaanbod van MGM dan kun je je gratis bij ons inschrijven. Je gegevens worden gedurende vier maanden in onze database bewaard. Zodra er een woning bij MGM te koop komt die aan je criteria voldoet, krijg je een schriftelijk bericht. Na vier maanden kun je je inschrijving wederom met vier maanden kosteloos verlengen.


Makelaar inschakelen

Mocht je al langer op zoek zijn en er nog steeds niet in geslaagd zijn een passende woning te vinden, dan is een aankoopopdracht zeker de moeite waard. Hierbij schakel je een makelaar in die op zoek gaat naar je toekomstige woning. Of deze woning nu bij een NVM makelaar, niet-NVM makelaar, bemiddelaar of particulier te koop staat, je makelaar zal dit aan je laten weten. Desgewenst kunnen wij samen met jou de woning bekijken. Mocht deze woning je aanstaan, dan onderhandelen wij voor en met jou over de prijs, voorwaarden en aanvaardingstermijn. Voor zover er geen verkopende makelaar bij betrokken is, zorgen we ook voor de schriftelijke vastlegging van de overeenkomst en begeleiden wij je tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris.

Bel voor een vrijblijvende afspraak of maak gebruik van ons contactformulier.

Word gratis op de hoogte gehouden van onze nieuwe woningen!

Heb je de woning van je dromen nog steeds niet gevonden? Schrijf je dan gratis in bij ons en wij helpen je met zoeken! Klik op de inschrijfbutton en vul je gegevens en woonwensen in. Wij houden je dan gratis op de hoogte van al het nieuwe aanbod van ons kantoor.

Inschrijven