Home > Bestaande bouw > Vijverweg 2, Best - 5683 CX

Vijverweg 2, Best - 5683 CX

Algemeen

 

Representatieve bedrijfsruimte c.q. sportcentrum met bovengelegen bedrijfswoning gelegen te bedrijventerrein ‘t Zand’. Het object is te koop wegens verhuizing van het sportcentrum. Voor het object zijn diverse parkeermogelijkheden zowel op eigen terrein als aan de openbare weg.
€700.000,- k.k.

Uitgebreide omschrijving

LOCATIE
Bereikbaarheid
Het object is zeer gunstig gelegen aan één van de ontsluitingswegen van ‘bedrijventerrein ‘t Zand’. De op- en afrit van de A2 (Amsterdam – Maastricht) is op korte afstand van deze ontsluitingsweg gelegen. Daarnaast is het knooppunt met de snelweg A58 (Eindhoven – Breda) op enkele minuten rijden gelegen.

Parkeren
Er zijn vijf (5) parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig, tevens zijn er voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving (onbetaald). Op eigen terrein kunnen aanvullende parkeermogelijkheden gerealiseerd worden op het deel waar men in de bestaande situatie ruimte heeft gereserveerd voor stalling van fietsen.

Omgevingsfactoren
De directe omgeving wordt gekenmerkt door een gemêleerde bouw met onder andere kantoorruimte, bedrijfsruimte en bedrijfsruimte met bijbehorende woning.
In de directe omgeving zijn o.a. de gemeentewerf, Hornbach en Mac Donalds gelegen.

Bedrijfswoning
De bedrijfswoning wordt opgeleverd met o.a. de navolgende voorzieningen:
• Plat dak, aanvullend geïsoleerd in 2013;
• De wanden zijn voorzien van damwandprofielen aan de buitenzijde, welke aanvullend geïsoleerd zijn in 2013, aan de binnenzijde gestucte en geschilderde wanden;
• Hardhouten ramen en kozijnen (schuifpui en openslaande deuren) met elektrische rolluiken;
• Vloerafwerking middels PVC-vloer in houtlook met uitzondering van de sanitaire ruimten;
• Luxe keuken voorzien van hout kastwerk met moderne apparatuur, waaronder o.a. wasbak met kraan, koelkast met vriezer (3 laden), vaatwasser, combi magnetronoven en aparte oven alsmede afzuiging en gaspitten van Siemens (geplaatst in 2013), vaatwasser (geplaatst in 2019);
• Ruime en open woonkamer met verbinding tot de keuken en de hal;
• Vanuit de hal is er toegang tot drie slaapkamers alsmede de badkamer en het toilet;
• De gehele woning is voorzien van elektrische rolluiken.

OPLEVERINGSNIVEAU
Bedrijfsruimte c.q. sportcentrum
Het object wordt opgeleverd met o.a. de navolgende voorzieningen:
• Geïsoleerd dak (voorzien in 1998) met diverse dakventilatoren en luchtbehandelingssysteem in de sportruimten alsmede opbouwverlichting in de sportruimte zoals bovenstaand afgebeeld;
• Dubbel gemetselde muren (spouwmuur);
• Systeemplafond met spot- en inbouwverlichting in de algemene ruimten, kantoorruimte en de sportruimte aan de achterzijde;
• Getexte wanden met wandstopcontacten;
• De vloer is in verschillende ruimten anders afgewerkt, de algemene ruimten zijn voorzien van een beige tegelvloer. In de kleedkamers ligt een tegelvloer met antislib (volgens de specifieke richtlijnen), in de eerste grote zaal ligt een spanvloer (zachte afwerking) en in de fitnessruimte is deels vloerbedekking en deels rubberen tegel fitnessvloer;
• Sanitaire ruimten in de vorm van kleedkamers met douches en toiletten;
• Pantry met wasbak en kraan, een keukentje met vaatwasser, tafelmodel koelkast en vriezer;
• Separate werkkamer of spreekkamer voorzien van laminaatvloer.

 

KOOPGEGEVENS
Koopprijs
€ 700.000,00 kosten koper.

Zekerheidsstelling
De koper dient bij ondertekening van de koopovereenkomst aan de verkoper een bankgarantie te overleggen of bij de notaris een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

Notaris
Instrumenterende notaris is door koper te bepalen.

Koopovereenkomst
Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019), vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM.

Aanvaarding
Aanvaarding is in overleg, doch op korte termijn te aanvaarden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, bereikbaar via info@verschuuren-schepers.nl of 040-211 11 12. Voor een volledig omschrijving, kijk op https://www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/best/object-41363731-vijverweg-2/.


Vragen?

0499-330 330 of mail: info@mgmmakelaardij.nl
Word gratis op de hoogte gehouden van onze nieuwe woningen!

Heb je de woning van je dromen nog steeds niet gevonden? Schrijf je dan gratis in bij ons en wij helpen je met zoeken! Klik op de inschrijfbutton en vul je gegevens en woonwensen in. Wij houden je dan gratis op de hoogte van al het nieuwe aanbod van ons kantoor.

Inschrijven