Home > Taxaties

Taxaties

Het vaststellen van de marktwaarde (taxeren) is de basiskennis voor elke gecertificeerde taxateur. Of het nu een vrijblijvend verkoopadvies betreft of een taxatie t.b.v. een financieringsaanvraag; iedere dag weer wordt een beroep gedaan op de lokale marktkennis / deskundigheid van een taxateur.

Factoren die van invloed zijn op het vaststellen van de marktwaarde zijn o.a. ligging, de grootte van de woning, de mate van luxe, het bestemmingsplan en voorzieningenniveau. Maar ook onderhoudstoestand, perceelgrootte en afwerkingsniveau spelen een grote rol. Pas nadat alle relevante factoren uitvoerig zijn bekeken, kan een taxateur een goed onderbouwde waarde afgeven.

Alle taxateurs van MGM Makelaardij staan geregistreerd in het NRVT en voldoen aan alle huidig gestelde kwaliteitseisen. Of het nu om een NWWI-gevalideerd taxatierapport gaat t.b.v. de aankoop van je nieuwe woning of om een bedrijfsmatige taxatie: bel ons voor een afspraak! Wij zijn je graag van dienst!

Ik wil graag een afspraak maken

Type woning/appartement Taxatiekosten
Woonhuis (rij-/hoekwoning/tweekapper/geschakeld) € 695,-
Woonhuis vrijstaand € 750,-
Appartement (inclusief complete stukken VvE) € 725,-
Overige objecten of sterk afwijkende objecten Prijs op aanvraag
Verbouwing € 50,- extra
Nieuwbouw of nog te bouwen woning € 100,- extra
Wij voeren geen bureauwaardering uit!
Taxatiekosten zijn inclusief BTW en validatiekosten.
Woningen/appartementen op erfpachtgrond worden niet door ons getaxeerd!
Word gratis op de hoogte gehouden van onze nieuwe woningen!

Heb je de woning van je dromen nog steeds niet gevonden? Schrijf je dan gratis in bij ons en wij helpen je met zoeken! Klik op de inschrijfbutton en vul je gegevens en woonwensen in. Wij houden je dan gratis op de hoogte van al het nieuwe aanbod van ons kantoor.

Inschrijven