Home > Huur > Vijverweg 1, Best - 5683 CX

Vijverweg 1, Best - 5683 CX

ALGEMEEN:

Bouwjaar: 2003
Hoofdfunctie: kantoorruimte
Oppervlakte begane grond circa: 45 m²

                                  

                      

Twee kantoorunits met eigen parkeerplaatsen gelegen voor het complex. De units zijn gelegen aan de entree van bedrijventerrein ’t Zandt te Best. De units zijn inpandig met elkaar verbonden en zijn gelegen op de begane grond en de eerste verdieping van een complex bestaande uit totaal vier kantoorunits. Indien gewenst zijn de units ook los te huur.
Download Brochure €495,- p.m. excl. BTW

Uitgebreide omschrijving

Gebouwd in 2003. Opgetrokken uit steen (spouw). Plat dak. De vloer is uitgevoerd in beton. Verwarming en koeling door middel van airco-unit. De warmwatervoorziening geschiedt via een close-in boiler. Dubbele beglazing in houten kozijnen.

Indeling:

Begane grond:

- entree ten behoeve van kantoor begane grond en eerste verdieping met tegelvloer, stucwerk wanden en een systeemplafond met tl-inbouwarmaturen;
- entree naar kantoorruimte;
- geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.
- kantoorruimte voorzien van vloerbedekking waaronder betonvloer met elektrische vloerverwarming, stucwerk wanden en systeemplafond
- meterkast
- pantry met keukenblok voorzien van koelkast, close-in boiler;

Oppervlakte kantoorruimte ca. 45 m²

Omschrijving
Installaties

Het bedrijfspand beschikt over de volgende technische of overige voorzieningen:
pantry;
internetaansluiting;
airconditioning.

Diversen
- tot het gehuurde behoort 3 parkeerplaatsen gelegen voor het complex.


Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan "Bedrijventerreinen Best – ‘t Zand, Breeven en Heide " van de gemeente Best en heeft daarin de enkelbestemming "Bedrijventerrein 1" met bouwvlak, maatvoering maximaal bouwhoogte 12 m en functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Daarnaast beschikt het object gedeeltelijk over de dubbelbestemming “Waarde – Archeologie – 5”.
Het plan is vastgesteld door de gemeenteraad op 4 februari 2013.

Overige
Nutsvoorzieningen
Het object is aangesloten op voorzieningen als water, elektra, aardgas en riolering.

Staat van onderhoud
Het object verkeert in een goede staat van onderhoud.

Ligging
Het gebouw is gelegen op bedrijventerrein 't Zand, op een perfecte zichtlocatie op de hoek Vijverweg en Industrieweg. Het gebied wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door klein- en grootschalige bedrijven.
De belendingen van gebouw betreffen vergelijkbare objecten.

Parkeermogelijkheden
De parkeermogelijkheden in de omgeving van dit bedrijfsobject zijn ruim voldoende aan de openbare weg in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar via de openbare weg. Het snelwegennet is op korte afstand gelegen en de openbare vervoersvoorzieningen zijn op loop-/fietsafstand gelegen.


Vragen?

0499-330 330 of mail: info@mgmmakelaardij.nl
Word gratis op de hoogte gehouden van onze nieuwe woningen!

Heb je de woning van je dromen nog steeds niet gevonden? Schrijf je dan gratis in bij ons en wij helpen je met zoeken! Klik op de inschrijfbutton en vul je gegevens en woonwensen in. Wij houden je dan gratis op de hoogte van al het nieuwe aanbod van ons kantoor en van alle andere NVM makelaars.

Inschrijven