Home > Koopwoningen > Gerard Bromlaan 46, Eindhoven - 5624 GV

Gerard Bromlaan 46, Eindhoven - 5624 GV

 • Perceeloppervlakte: 149 m²
 • Inhoud circa: 406 m³
 • Woonoppervlakte circa: 119 m²
 • Gebouw gebonden buitenruimte circa: 2 m²
 • Externe bergruimte circa: 9 m²


Deze nette tussenwoning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, separate keuken, drie slaapkamers, badkamer en aparte doucheruimte. De woning is gelegen op een rustige woonlocatie in de wijk ”Prinsejagt” op korte afstand van o.a. Winkelcentrum WoensXL, Catharina ziekenhuis en in de directe nabijheid van sportaccommodaties, groenvoorzieningen, scholen en diverse uitvalswegen.
€299.000,- k.k.

Uitgebreide omschrijving

Indeling

Begane grond:

Entree
Via de overdekte entree komt u in de hal. Hierin bevinden zich de trapopgang, meterkast, bergkast en een betegelde toiletruimte voorzien van een duoblok en fonteintje. De hal is voorzien van vloerbedekking, granol wanden en een pleisterwerk plafond en geeft toegang tot de keuken en de woonkamer. 

Keuken
De keuken met doorgang naar de woonkamer beschikt over een nette inrichting in wandopstelling en is voorzien van een kunststof werkblad, spoelbak, oven, koelkast, gaskookplaat en afzuiging en heeft een deur naar de tuin.

Woonkamer
De ruime doorzon woonkamer beschikt over grote raampartijen, twee gasgevelkachels en is voorzien van vloerbedekking, spachtelputz wanden en een pleisterwerk plafond.

 

Eerste verdieping:
De overloop geeft middels een vaste trap toegang tot de tweede verdieping, de twee slaapkamers, separate toiletruimte, doucheruimte en badkamer. De overloop is voorzien van vloerbedekking. 

Slaapkamers
Slaapkamer I is aan de voorzijde gelegen en is circa 13 m². Slaapkamer II is aan de achterzijde gelegen en is circa 14 m². Beide slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, behangen wanden en een pleisterwerk plafond. 

Badkamer
De badkamer (voormalige slaapkamer) is voorzien van een bad en aansluiting ten behoeve van de wasmachine en wordt verwarmd middels een gasgevelkachel. 

Doucheruimte
De aparte doucheruimte is voorzien van een douche en wastafel.

 

Tweede verdieping:
De voorzolder is voorzien van een dakvenster en bergruimte onder de knieschotten. 

Slaapkamers
Slaapkamer III is voorzien van een dakkapel met kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Indien gewenst is deze kamer in twee te delen voor een extra kamer.

 

Tuin
De tuin is gelegen op het Noordoosten en is voorzien van bestrating, gras en diverse beplantingen, berging en een vrije achterom. 

 

Bijzonderheden

 • Verwarming en warm water via gasgevelkachels en geiser (‘Bosch’ uit circa 2020)
 • Veel leefruimte
 • Gunstig gelegen nabij dagelijkse voorzieningen
 • Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten
 • Drie grote slaapkamers
 • Traditionele indeling met doorzon woonkamer en separate keuken
 • Aanvaarding in overleg / op korte termijn mogelijk

 


Vragen?

0499-330 330 of mail: info@mgmmakelaardij.nl
Word gratis op de hoogte gehouden van onze nieuwe woningen!

Heb je de woning van je dromen nog steeds niet gevonden? Schrijf je dan gratis in bij ons en wij helpen je met zoeken! Klik op de inschrijfbutton en vul je gegevens en woonwensen in. Wij houden je dan gratis op de hoogte van al het nieuwe aanbod van ons kantoor.

Inschrijven