Home > Koopwoningen > Kanaalboulevard 40, Helmond - 5705 KR

Kanaalboulevard 40, Helmond - 5705 KR

  • OPEN HUIS zaterdag 9 december van 12:00 tot 14:00 uur
  • Bouwjaar: 2006
  • Inhoud circa: 299 m³
  • Woonoppervlakte circa: 91 m²
  • Externe bergruimte circa: 17 m²
  • Energielabel: A


Dit uitstekend onderhouden 3-kamerappartement is gelegen op de derde verdieping van gebouw 'de Kamelot' binnen de gewilde woonlocatie Suytkade te Helmond.
Download Brochure €300.000,- k.k.

Uitgebreide omschrijving

Indeling

Begane grond:
Vanuit de stadse woonomgeving met o.a. diverse waterburchten, de Groene Campus, het Fletcher Wellness-hotel, de Cacaofabriek, NS-Station Helmond-Centraal en diverse overige (openbare) voorzieningen, heeft u toegang tot dit fraaie appartementengebouw. In de gemeenschappelijke hal/entreepartij treft u o.a. de intercominstallatie, de brievenbussen en de lift- en trapopgang naar de verdiepingen. De hal/entree maakt een verzorgde indruk en geeft u direct het 'thuis-komen' gevoel!

Derde Verdieping:
Op de derde verdieping treedt u dit, bij benadering als instapklaar te omschrijven, appartement binnen. Aan de hal/gang zijn o.a. gelegen de technische-/wasruimte, de toiletruimte v.v. wandcloset, de keurig nette badkamer, de twee slaapkamers en de ruime woonkamer met open keuken.

De technische-/wasruimte voorziet in de unit van de mechanische ventilatie, de c.v./w.w.-combiketelopstellng, de meterkast en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Erg praktisch!

De twee slaapkamers zijn aan de achterzijde van het appartement gelegen en bieden fraai uitzicht op het aangelegde binnenterrein van de diverse appartementengebouwen. Een weids gazon, vaste beplanting en bankjes om van de omgeving te genieten maken uw woongenot compleet! De slaapkamers kennen de navolgende afmetingen:
- (hoofd-)slaapkamer 1: ca. 00.00 x 00.00 m;
- slaapkamer 2: ca. 00.00 x 00.00 m.

De (hoofd-)slaapkamer staat in verbinding met de grotendeels in lichte tinten betegelde badkamer. Deze is voorzien van een wastafel met meubel, een ligbad én een inloopdouche.

Aansluitend aan de hal/gang komt u in de royale woonkamer. Het zitgedeelte is aan de straatzijde gelegen en biedt een fraai uitzicht over de waterburchten. Gezien het oppervlakte van de woonkamer zijn diverse indelingsvarianten denkbaar.

De woonkamer staat in open verbinding met de keuken waarvan de inrichting in een hoekopstelling is geplaatst. Naast de nodige kastruimte voorziet deze in de navolgende inbouwapparaten: een inductiekookplaat met afzuigschouw, een vaatwasmachine en een koelkast.

Nagenoeg het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer gecombineerd met een spachtelputz-wandafwerking.

Souterrain:
In het souterrain is een privé-parkeerplaats en berging aanwezig.

Algemeen:
- het appartement is gelegen op loopafstand van de Groene Campus, het Fletcher Wellness-hotel, de Cacaofabriek, NS-Station Helmond-Centraal en diverse overige (openbare) voorzieningen;
- het appartement kent een keurige afwerking;
- ruime woonkamer; twee slaapkamers;
- uitstekend onderhouden keuken en badkamer;
- de servicekosten bedragen ca. €175,- per maand;
- aanvaarding in overleg: op korte termijn mogelijk.


Vragen?

0499-330 330 of mail: info@mgmmakelaardij.nl
Word gratis op de hoogte gehouden van onze nieuwe woningen!

Heb je de woning van je dromen nog steeds niet gevonden? Schrijf je dan gratis in bij ons en wij helpen je met zoeken! Klik op de inschrijfbutton en vul je gegevens en woonwensen in. Wij houden je dan gratis op de hoogte van al het nieuwe aanbod van ons kantoor.

Inschrijven